onsdag 9 maj 2012

1-års jubileum!

Grop
Jag har grävt en grop och jag har ingen aning om vad jag ska sätta i den! Den är ganska stor, ca 1 meter i diameter, kan bli större om så krävs. Det är norrläge med morgonsol och lä från öster. Tidigare stod där en Praktlysing, vilket inte föll mig i smaken. Är lite inne på en Carmencitarönn och en Bronsrhodgerzia som markväxt, men vet ej om det är just där jag vill ha dem? Tips välkomnas varmt!

Vitsippor
Jag gjorde den fantastiska upptäckten igår, att vitsipporna är på uppgång! Och inte bara en, det är massor! De är satta nedanför äppelträdet, det kommer att bli så fint när de blommar!

Knut ringde igår och ändrade dag på trädfällningen, så den kommer att ske på fredag istället, jag längtar så jag snart kreverar!

Och idag är det faktiskt så, att vi har ägt detta fina hus med denna växande trädgård i ett helt år! Mycket har hänt, men mycket ska också hända! Alexander håller på att mäta och räkna på det nya räcket till vindstrappan, så snart blir det att åka och köpa virke. Brostolparna ska målas, så också fönsterkarmarna på ekonomidelen, en till rabatt ska anläggas, träd ska fällas och jag ska köpa miljoner nya plantor och stoppa ner varhelst det passar!

Huset


Det här är underbart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar