fredag 18 juli 2014

Framme!

Nu har vi installerat oss i "Deluxe-stugan" på Frösö Camping. Här finns typ...ingenting. Ja, stugan är fin och alla bekvämligheter finns, men utsikten över Storsjön är väl halvtaskig och det finns bara en nedgången, gammal grillplats. Tv:n funkar halvdåligt och ingen lekplats för barnen finns eller nåt. Mycket tråkigt. Å andra sidan ska vi knappast var här på dagarna.

Vi åt en jättegod middag på Restaurang Victoria mitt inne i centrum, mycket serviceinriktad och trevlig personal, inga problem att vi kom med tre barnvagnar, det fanns gott om plats och de gjorde allt för att vi skulle trivas. Mycket trevlig uteservering på taket. Fem stjärnor av fem möjliga!

Nu sover lillan efter en lång dag och många tappra timmar i bil, så vi tar ett glas vin och en öl och traskar snart över till stuggrannarna :-) Jag har faktiskt mes mig träningskläderna, tänkte kanske hinna med en morgonrunda imorgon, alternativt ett kvällspass eller så, ambitionen är hög, men vi får väl se. Trevligare med vin och surr ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar