måndag 21 juli 2014

Storsjöbadet/stadsrunda!

Jag och Linda började morgonen med en promenad, vi gick till kyrkan och tillbaka, så skönt att kickstarta dagen!

Storsjöbadet var riktigt bra, särskilt inomhus. Många bassänger för alla åldrar och Alice fick åka vattenrutschkana med både mamma och pappa. Hon tyckte dock att det roligaste var att springa runt, runt; inne var det lagom varmt i vattnet, men det var svårare att hålla reda på henne där. På utebadet tyckte hon vattnet var för kallt, klev upp direkt och sprang runt och plockade kottar, sten,gamla kakor och terroriserade de andra badgästerna.

Tyvärr innehöll innebadet väldigt mycket klor, och för en klorallergiker blir mötet med solen sedan sällan en höjdare. Den klådan var inte att leka med. I kombination med att måsta konstant jaga en galen ettåring blev det för mycket. Jag ville bara hem. Så vid 14-tiden tog jag halvgrinandes en välbehövlig dusch med tillhörande scrub och ordentlig insmörjning med både kortison och mjukgörande, sen drog vi till stan.

Östersund är en himla trevlig stad. Personalen på alla butiker var jättegulliga och hade förstås all tid i världen då resten av befolkningen var på beachen denna varma dag.
Vi åt glass på en galleria (inomhus!) och köpte varsin bok på Akademibokhandeln. Alice fick "Imse Vimse Spindel" som bok och gosedjur. Hennes absoluta favoritsång :-)

Sista kvällen på campingen avslutades med att grabbarna hämtade pizza åt allihop, vi städade stugorna så smått och sammanstrålade för ett par glas viö och öl innan det blev dags för lite välbehövlig sömn. Båee för vuxna och barn :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar