lördag 21 december 2013

Kväll nummer två.

Vi försöker lära Alice att somna i sängen istället för i famnen, eftersom hon alltid vaknar efter en halvtimma i sängen och är jätteledsen först och sen svinpigg i minst en timma.
Igår gick det obra, men tillslut, efter en del gråt, så somnade hon i sängen med flaskan vid 21:30.
Ikväll blev hon trött och ledsen vid 20-tiden, lade henne i sängen med flaskan, hon åt upp nästan allt...och blev vrålpigg.
Nytt försök 21:30, blev ledsen och fick komma upp i famnen och mysa, nästan tills hon somnade, då lade jag ner henne och gav henne lite mat, seger vid 21:40! Tror att det är rätt taktik.

Önskar dock att hon kunde somna lite tidigare på kvällen, kanske ska lägga eftermiddagsvilan lite tidigare, alt. bara låta henne sova en halvtimma. Men en sak i taget. Hon är ju på strålande humör när hon är vaken iallafall, även om det är i senaste laget :-)

Måste bara få skriva att vi fått en ny granne också. Neo heter han, och föddes i natt vid 00:30-tiden, som vi har väntat! Stort grattis till Jimmy och Linda, och till Nelly och Liam som fått en lillebror ♥

Nu är det bara två dagar till julafton, och vi har allt klart. Allt! Så nu planerar vi nyårssupéen; i vanlig ordning firas det nya året in med Peter och Mariann, och nu med båda våra bebisar :-) Ser fram emot en härlig spelkväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar