måndag 3 mars 2014

Väderleken...

Ja, inte är det lätt att klä varken sig själv eller barnet just nu. Jag fyndade ju på klädbytardagen i Kåge och invigde både lurvfleece och fleeceoverall idag. Det var 1 plusgrad och overallen var perfekt tillsammans med skinn och åkpåse. Istället för vinteroverallen som varit på tok för varm.
Det har varit en mycket konstig februari. Eller vinter överhuvudtaget. Har växlat mellan kortärmat med vinterjacka och varm kofta med vindjacka. Skulle haft en "mittemellanjacka", men har prioriterat kläder till lillan nu, och snart är det ju ändå vår :-) Kanske blir en till hösten.

Imorgon verkar vi bli solokvist, jag och lillan. Öppna förskolan är ju stängd då det är sportlov. Onsdag ska vi till Therese och Sigsten, torsdag troligen till mamma innan jag ska träffa pyskologen, om mamma nu är smittfri efter magsjukan. Och på fredag ska vi ÄNTLIGEN träffa Mariann och Elsa ♥♥♥

Så vi kanske ska ta en lugn dag imorgon, en långpromenad ska vi iallfall ta, och kanske om det hinns medan Alice sover eftermiddag, plantera om en pelargon eller två :-)

Men nu är det nog läggdags, pappan har somnat i soffan :-P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar